De leukste plek om een dagje te genieten
financien, logo


Feesten

Familiefeest

Is het bij u in de familie ook zo dat iedereen is uitgevlogen en dat u elkaar veel te weinig ziet ? Dan is het organiseren van een familiefeest de juiste manier om weer eens gezellig bij elkaar te zijn en bij te praten. Bij de Financiën zijn wij gespecialiseerd in feesten voor de hele familie. Jong en oud kan zich bij ons vermaken. Na een gezellige ontvangst met koffie en wat lekkers, kunt u gezamenlijk een van onze recre-activiteiten doen om vervolgens met een lekkere maaltijd af te sluiten. Natuurlijk kunt u ook beginnen met een gezellige familiebrunch (beperkte data) en tijdens de middag borrelen, terwijl de kinderen zich in onze speeltuin vermaken.

Verjaardagsfeest

Al jaren viert u uw verjaardag thuis in huis en loopt u die dag van hot naar her en heeft u bijna geen tijd om gezellig met uw gasten om de tafel te zitten. En na afloop dient u ook nog de achtergebleven troep op te ruimen. Vier uw feest lekker buitenshuis, zodat u zelf ook echt kunt genieten van uw verjaardag. Bij de Financiën kunt u lekker borrelen in de middag terwijl de kinderen en/of klein kinderen in onze speeltuin spelen.

Kinderfeestjes

Het jaar is weer voorbij gevlogen en uw kind is weer een jaartje ouder geworden. Lang is naar deze dag toegeleefd en natuurlijk mogen vriendjes en vriendinnetjes daarbij niet ontbreken. Voor een compleet verzorgd middagje uit, eventueel inclusief eten, bent je bij ons aan het juiste adres.

Kortom heb je iets te vieren ? Wat is er dan leuker om je vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen bij de Financiën. Lekker spelen in onze grote buitenspeeltuin, skelteren op een van onze skelters, even spelen in onze binnenspeelgelegenheid, een potje voetballen op ons sportveld of je uitleven op ons springkussen (medio april t/m medio september). Bij ons kan dit allemaal !!

Speciaal voor kinderfeestjes hebben wij een zestal feestarrangementen samengesteld waaruit u samen met uw kind een keuze kunt maken.
Lees meer