De leukste plek om een dagje te genieten
financien, logo


Giant Revive

Een andere manier van fietsen ?

De oranje Giant Revive is een opmerkelijke verschijning. De fiets houdt het midden tussen een ligfiets en een gewone rechtop-fiets. Innovatief aan het ontwerp zijn o.m. de geïntegreerde ketting, het zonder gereedschap verstelbare zadel, met rugsteun en het gebruik van 20″ wielen.

Voor de Olympische Spelen in Sydney, 2004, bracht Giant een reeks Oranje fietsen uit, die onder  de Olympische sporters werd verdeeld.

Fietsen op de Giant Revive is een andere manier van fietsen: Comfortabel want door de rechte zithouding minder zadelpijn. Door ondersteuning van de rug meer kracht te zetten waardoor je makkelijker kan fietsen. Beter overzicht tijdens het fietsen waardoor genieten en veiligheid toeneemt.

Met de Giant Revive gaat u gezamenlijk of in groepjes de omgeving van het Brabantse dorp Loon op Zand ontdekken.

U kunt samen met ons aan de hand van het fietsknooppuntensysteem een route uitstippelen met verschillende afstanden en tussenstops.

Ook kunt u op weg gaan naar een excursie.

Onze mogelijkheden:

  • Tandemtocht aan de hand van het knooppuntensysteem, de afstand en duur is in gezamenlijk overleg makkelijk te bepalen.
  • Tandemtocht naar Sprankenhof met aldaar een rondleiding met eventueel een proeverij of workshop**.
  • Tandemtocht met excursie naar keuze, bijvoorbeeld naar La Trappe**.

 

Of u nu op zoek bent naar een invulling voor een paar uur, een dagdeel of een hele dag. Wanneer u de Giant Revive combineert met een van onze Horeca-arrangementen heeft u altijd succes.

 

Giant Revive vanaf 10 personen:   €    9.00 p.p.**

 

De tandemtocht is alleen in combinatie met een van onze horeca-arrangementen bij ons te reserveren.

 

**de aangegeven prijs is exclusief entreegelden van de excursie mogelijkheden.